Real Madrid și Roma sunt de acord pentru apărarea Chivu

No Comments

Grupul spaniol va plăti 24,5 milioane de dolari pentru român, deși trebuie să ajungă la un acord cu acesta pentru încheierea operațiunii. – real madrid și roma au ajuns astăzi la un acord pentru semnarea de către echipa spaniolă a apărării române christian chivu, care va plăti 18 milioane de euro (24,5 milioane de dolari), a declarat intermediarul roberto bronzetti din milano. „cele două cluburi au ajuns la un acord economic de 18 milioane de euro.

Real Madrid și Roma sunt de acord pentru apărarea Chivu

În această seară predrag mijatovic (directorul sportiv al real madrid) se va întâlni în orașul spaniol cu agentul lui chivu, giovanni becali, iar mâine, cel târziu, va fi subliniat acordul dintre club și jucător”, a declarat brunzetti pentru sport sera. Bronzetti a adăugat că familia sensi, care deține roma,” s-a angajat deja” la real madrid. „înțelegerea a fost încheiată, acum depinde de jucător”, a adăugat intermediarul.

Confirmarea bronzetti a avut loc după ce că astăzi, directorul sportiv de la real madrid, predrag mijatovic, s-a întâlnit astăzi, în capitala italiei cu colegul său de la roma, daniele prade, să ajungă la un acord. La întâlnirea care a avut loc la un hotel din apropiere de aeroportul roman fiumicino au participat și intermediarul roberto bronzetti. Chivu este o centrală electrică de 26 de ani, stângace, care a sosit la roma în 2003, ca o parte stângă, de la ajax, și pentru care au licitat de asemenea inter milano și barcelona.

Roma acceptă oferta lui Real Madrid de către Chivu

Roma a acceptat oferta prezentate de către Real Madrid, de 18 milioane de euro, pentru obținerea românești de Apărare Christian Chivu, potrivit anunțat directorul general al clubului Roman, Rosella Sensi, care a adăugat că acum totul depinde de voința jucătorului.

Roma acceptă oferta lui Real Madrid de către Chivu

„Roma a acceptat oferta Real Madrid pentru achiziționarea drepturilor la serviciile sportive ale Chivu, considerate convenabile și care îndeplinesc propriile așteptări”, a afirmat Rosella Sensi, într-o declarație distribuită de clubul Italian.

Ieri, Real Madrid, prin intermediul unui fax, a făcut oficial în scris La Roma oferta de 18 milioane de euro de Chivu, care cu o zi înainte de ieri a oferit, prin intermediul directorul sportiv, Pedja Mijatovic, într-o întâlnire avută cu omologul său de la transalpine echipa Daniele Prade, într-un hotel de lângă aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino.

„Luând act de întreruperea negocierii Inter, încheierea pozitivă a operațiunii cu Real Madrid este condiționată de voința jucătorului”, se adaugă în misiva de la Rosella Sensi.

The Inter desist

La rândul său, Inter Milano, prin intermediul unui fax trimis la Roma, a anunțat oficial ieri retragerea sa în continuarea negocierilor pentru transferul de apărare român Christian Chivu, așa cum a anunțat clubul Interista. „Azi-de ieri – un fax a fost trimis la as Roma Spa, în atenția administrator delegat, Rosella Sensi, să-i informez că, în ciuda confirmării de sine în raport cu jucătorul, Inter nu are intenția de a continua negocierile de Christian Chivu”, este menționat în declarația oficială.

The Inter desist

Retragerea Inter în lupta cu Real Madrid de către Chivu lasă teoretic ușa deschisă spre o concluzie rapidă pentru trecerea de la apărare la clubul spaniol, care a încheiat contractul de transfer cu Roma pentru 18 milioane de euro.

Asta dacă Inter Milano are încredere Chivu presupusa intenție de a refuza să meargă la clubul spaniol și, astfel, forța Roma să accepte 14 milioane de euro oferite de interista entitate, ceva care nu pare să se întâmple. Cu excepția surprizei capitale, el zaguero va fi anunțat oficial în următoarele câteva ore ca noul fotbalist Real Madrid.

Categories: Uncategorized

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *