Patru partide de penalizare pentru Chivu

No Comments

Fotbalistul român Inter Cristian Chivu a fost sancționat cu patru meciuri suspendate, după ce a lovit un rival în meciul din liga italiană care s-a confruntat joi cu Bari.

Patru partide de penalizare pentru Chivu

Acest lucru a fost decis astăzi de către judecătorul sportiv după recurgerea la testul de televiziune și examinarea imaginilor întâlnirii, care s-a încheiat cu victoria de acasă a „interistas” cu 0-3.

Imaginile de televiziune arată acțiunea inter player, un gest ” total separat de acțiunea de joc, intenționată și potențial dăunătoare de energia sa și de zona corpului care a fost lovit,” surprinde motivația judecătorului de sport a făcut publice astăzi printr-o declarație.

Chivu l-a pocnit pe Bari Marco Rossi în față în cea de-a doua parte a jocului cu care s-a confruntat ieri într-un joc care avea loc în zona Bari.

Arbitrul nu a văzut atacul și fotbalistul român nu a fost pedepsit.

După meci, Chivu și-a cerut scuze lui Rossi și tuturor fanilor pentru această acțiune.

„Mi-am pierdut luciditatea pentru un moment. Vreau să-mi cer scuze în mod public pentru că nu sunt eu, îmi pare foarte rău pentru ceea ce am făcut”, a declarat zaguero de la Inter în declarațiile către rețeaua de televiziune prin satelit „Sky Sports.”

Chivu merge la Madrid

Real Madrid și Roma ajung la un acord pentru apărarea românească, care va costa clubul alb 18 milioane de euro.

Real Madrid și Roma au ajuns astăzi la un acord pentru semnarea de către echipa spaniolă a apărării Române Christian Chivu, care va plăti 18 milioane de euro, a declarat intermediarul Roberto Bronzetti la Milano. „Cele două cluburi au ajuns la un acord economic de 18 milioane de euro. În această seară, Pedja Mijatovic, directorul sportiv al Real Madrid, se va întâlni în orașul spaniol cu agentul lui Chivu, Giovanni Becali, iar mâine, cel târziu, se va sublinia acordul dintre club și jucător”, a declarat Brunzetti pentru Sport Sera.

Chivu merge la Madrid

Bronzetti a adăugat că familia Sensi, proprietara Romei,” s-a angajat deja ” la Real Madrid. „Acordul a fost încheiat, acum depinde de jucător”, a adăugat intermediarul.

Confirmarea Bronzetti a avut loc după ce că astăzi, directorul sportiv de la Real Madrid, Pedja Mijatovic, s-a întâlnit în capitala italiei cu colegul său de la Roma, Daniele Prade, să ajungă la un acord. La întâlnirea care a avut loc la un hotel din apropiere de Aeroportul Roman Fiumicino au participat și intermediarul Roberto Bronzetti.

Chivu este o centrală electrică de 26 de ani, stângace, care a sosit la Roma în 2003, ca o parte stângă, de la Ajax, și pentru care au licitat de asemenea Inter Milano și Barcelona.

Categories: Uncategorized

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *