Cristian Chivu se retrage din fotbal

No Comments

Cristian Chivu se retrage din fotbal

Apărătorul de la Inter de Milan a anunțat că părăsește ballompie după ce s-a luptat cu puțin succes împotriva rănilor suferite în ultimii trei ani.

 

Cristian Chivu se retrage din fotbal

Apărătorul Inter, Christian Chivu, cu o lungă istorie cu Echipa Națională Română, și-a anunțat retragerea finală din fotbal după ce s-a luptat cu puțin succes împotriva rănilor în ultimii trei ani.

Inter a declarat că „au convenit de comun acord să rezilieze contractul, care a durat șapte ani”.

Potrivit AP, Chivu, care a jucat 75 de jocuri cu Echipa Națională Română, care a devenit căpitan, a declarat că dorește să fie reprezentantul unui jucător.

Apărătorul de 33 de ani a suferit patru operații după ce și-a rupt degetul drept în August 2012 și în ultimele trei sezoane abia dacă a jucat. Ultimul său meci a fost în Mai anul trecut.

A ajuns la Inter în 2007 după ce a jucat cu Roma și Ajax.

Datorită problemelor sale fizice, s-a retras din selecție în 2011.

Ce a fost… Cristian Chivu: semnarea frustrat Real Madrid și Barcelona

Vom vorbi sâmbăta asta despre un fotbalist pensionat pe care sunt sigur că ți-l amintești nu doar din cauza nivelului său ridicat de competiție, ci și pentru că a fost un clasic în știrile de la rezervări. Este Cristian Chivu.

D:\Users\VITUG\Desktop\2019-09-03 11_11_42-Cristian Chivu-jugador de fútbol Rumano 2019 - Google Search.png

Cine era?: O apărare românească de la mijlocul anilor ’90 până la mijlocul anilor’ 90.

De ce și-a amintit?: Pentru cariera sa în Echipe de la Ajax, rromi sau interlopi, cu care a câștigat o ligă a Campionilor, precum și un gol vechi pentru Real Madrid și FC Barcelona.

Ce era?: Pensionar în 2014 în rândurile Inter. După antrenarea echipei inter children ‘ s team, el lucrează în prezent ca observator tehnic UEFA și, de asemenea, servește ca comentator pe FOX network.

Știai asta?..: Tatăl său, Mircea, a fost fotbalist profesionist și antrenor și, de fapt, stadionul orașului său natal, Resita, se numește Mircea Chivu Stadium, în onoarea progenitorului său.

Ronald Koeman l-a făcut căpitan de Ajax când avea doar 21 de ani.

– În echipa olandeză a jucat alături de Ibrahimovic, Sneijder sau Van der Vaart, printre altele.

– După o mare etapă în Roma, Real Madrid și FC Barcelona au făcut oferte pentru a angaja jucătorul, în special primele. În ciuda acestui fapt, Chivu a încheiat semnarea în 2007 pentru Inter Milano, care a plătit aproximativ 16 milioane de euro pentru serviciile sale.

– În ciuda spectacolelor sale, el a fost un jucător predispus la prejudiciu. Acesta este motivul pentru care în Italia a fost numit „Swarovski”.

– Cu Inter a câștigat o ligă a campionilor, în 2010 la Bernabéu împotriva Bayern. A jucat 68 de minute și a fost înlocuit de Dejan Stankovic.

– În ultima etapă a carierei sale a jucat cu un capac melée din cauza unei fracturi craniene a suferit într-o serie de un meci.

– România a jucat Campionatele Europene din 2000 și 2008.

– E căsătorit și are două fiice.

– Măsoară 1,84 metri.

Biography, achievements, statistics: Cristian Eugen Chivu s-a născut la 26 octombrie 1980 la Resita, România. Și-a făcut debutul profesional în 1996 la Resita. În 1998 s-a alăturat FCU Craiova și în 1999 a fost angajat de Ajax. În 2003 s-a dus la Roma, unde a jucat four seasons. În 2007 a fost angajat de Inter, unde s-a retras șapte sezoane mai târziu. În realizările sale are o ligă, o cupă și o Supercupa Olandei cu Ajax, o Coppa italiană și Roma și trei Scudetti, două cupe italiene, două Super Cupe ale Italiei, o ligă a campionilor și o Cupă Mondială pentru cluburile cu Inter. Cu România a jucat 75 de meciuri și a marcat 3 goluri.

Las un video dedicat lui Chivu.:

Categories: Uncategorized

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *